2 yıl kadar önce halısahada bacağım döndü mr çektirdim hem menisküs hem de çapraz bağda yırtık çıktı ameliyat olmadım 1 hafta dinlendm kendine geldi ancak 3-4 gün önce yine halısahada döndü şu anda hala şiş ve basamıyorum acaba ilkindeki gibi kendi kendine geçer mi ve ne kadar sürer
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Servet bey, öncelikle geçmiş olsun. Menisküs ve çapraz bağ yaralanmaları ciddi sorunlara yol açabilir ve tekrarlayan dönmeler dizinizde kalıcı hasarlara sebep olabilir. Özellikle şişlik ve basamama gibi belirtiler varsa, bir ortopedi uzmanına başvurmanız ve tekrar bir değerlendirme yapılması önemlidir. Kendi kendine geçmesi zor olabilir ve tedavi süresi yaralanmanın ciddiyetine göre değişir. Bu nedenle, profesyonel tıbbi yardım almanız en doğru adım olacaktır.
servet
11 Mayıs 2024 Cumartesi2 yıl kadar önce halısahada bacağım döndü mr çektirdim hem menisküs hem de çapraz bağda yırtık çıktı ameliyat olmadım 1 hafta dinlendm kendine geldi ancak 3-4 gün önce yine halısahada döndü şu anda hala şiş ve basamıyorum acaba ilkindeki gibi kendi kendine geçer mi ve ne kadar sürer
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiServet bey, öncelikle geçmiş olsun. Menisküs ve çapraz bağ yaralanmaları ciddi sorunlara yol açabilir ve tekrarlayan dönmeler dizinizde kalıcı hasarlara sebep olabilir. Özellikle şişlik ve basamama gibi belirtiler varsa, bir ortopedi uzmanına başvurmanız ve tekrar bir değerlendirme yapılması önemlidir. Kendi kendine geçmesi zor olabilir ve tedavi süresi yaralanmanın ciddiyetine göre değişir. Bu nedenle, profesyonel tıbbi yardım almanız en doğru adım olacaktır.