iyi günler ben olcay yasım 21 askerim bundan 2 ay önce yaptıgımız sporda uzun atlamadan atladıktan sonra dizimde cok büyük bi acı hissettim üzernden 2 ay geçti ama dizim özelikle otururken cok acıyor ve yürürken dizim bosluga düşüyo gibi..Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Olcay, yaşadığınız belirtiler menisküs yırtığına işaret ediyor olabilir. Menisküs yırtıkları genellikle dizde ağrı, şişlik ve kilitlenme gibi belirtilerle kendini gösterir. Kesin teşhis ve uygun tedavi için bir ortopedi uzmanına başvurmanız gerekmektedir. Geçmiş olsun.
olcay
05 Haziran 2024 Çarşambaiyi günler ben olcay yasım 21 askerim bundan 2 ay önce yaptıgımız sporda uzun atlamadan atladıktan sonra dizimde cok büyük bi acı hissettim üzernden 2 ay geçti ama dizim özelikle otururken cok acıyor ve yürürken dizim bosluga düşüyo gibi..Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiOlcay, yaşadığınız belirtiler menisküs yırtığına işaret ediyor olabilir. Menisküs yırtıkları genellikle dizde ağrı, şişlik ve kilitlenme gibi belirtilerle kendini gösterir. Kesin teşhis ve uygun tedavi için bir ortopedi uzmanına başvurmanız gerekmektedir. Geçmiş olsun.